Oua umplute in coaja lor

Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita marar tocat.

Mod de preparare

Pentru oua umplute in coaja lor se fierb ouale tari, dupa ce au fost bine spalate. Se lasa sa se raceasca. Se taie in lung, in doua, cu un cutit ascutit, astfel incat sa nu se sfarame coaja. Se scot albusul si galbenusul pe un fund de lemn, iar cojile se lasa la o parte. Se toaca oul destul de marunt fara sa se zdrobeasca insa de tot. Se adauga o lingura plina de caimac sau de smantana si miezul de la o felie subtire de franzela muiat in lapte. Se amesteca totul pana nu se mai cunoaste painea; se pune sare, piper si marar taiat fin. Cu aceasta pasta se umplu putin bombat cojile de ou, se bat pe deasupra in pesmet fin si se prajesc in unt numai pe partea umpluta.


Ouale umplute in coaja lor se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce