Se face o maioneza: trei galbenusuri se freaca bine cu un cartof fiert si trecut prin sita sau ras pe razatoarea mica. Se toarna treptat 500 mI ulei s
Se face o maioneza: trei galbenusuri se freaca bine cu un cartof fiert si trecut prin sita sau ras pe razatoarea mica. Se toarna treptat 500 mI ulei si se freaca continuu cu lingura de lemn apoi se mai adauga o cescuta cu apa sau sifon, 2 linguri cu mustar, o lingurita cu zahar, 350 gr smantana si verdeturi tocate fin (marar, tarhon, codite de ceapa verde si cateva frunze de telina). Ouale se fierb rascoapte, se curata, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile care se freaca bine cu untul, apoi se amesteca cu sunca taiata marunt, 1 lingura mustar, sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu albusurile. Pe un platou mai adanc se pune maioneza, deasupra se aranjeaza ouale cu umplutura in sus si pe fiecare se asaza o frunzulita de patrunjel verde.
Se servesc reci.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Placinta cu dovleac
Zacusca
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii