Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton este o reteta de aperitiv potrivita pentru orice sarbatoare sau petrecere. O alternativa minunata la clasicele oua umplute.
Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.
Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.
Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.
Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.
Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus.
Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii