Un alt mod de a face oua umplute gustoase . Este o reteta simpla si gustoasa perfecta pentru o zi in familie sau pentru o masa festiva .
Nu se poate mai simplu de atat Ouale le spalam bine si le punem in apa rece cu sare si otet la fiert . Le lasam pe foc mic iar cand apa da in clocot acoperim oala cu un capac,stingem focul si lasam 13-15 minute . In acest mod vom avea oua fierte pefect fara a se inverzi galbenusul . Curatam ouale de coaja si scoatem galbenusul. Avocado il curatam si il facem piure impreuna cu zeama de lamaie (ca sa nu se oxideze) , 1 galbenus , sare si piper . Umplem albusurile de oua , decoram cu germeni si parmezan ,lasam la racit cam o jumate de ora si servim .
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii