Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa fiarba la foc moale 10 mi
Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare.
Lasam sa fiarba la foc moale 10 min.
Se ciocnesc 8 oua fierte tari.
Se asaza intr-un borcan si se acopera cu zeama fiarta.
Lasam la marinat 2 zile.
Alte retete recomandate
Ciorba de spanac
Pui cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa
Comentarii