Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de her
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dindu-se forma de ou. Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualor. Se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari. Se asaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel. Maioneza se poate amesteca si cu mustar.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii