Cuptorul se incalzeste la 200°C. Cartofii se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare apoi se scurg de apa si se curata de coaja. Se amesteca cu unt,
Cuptorul se incalzeste la 200°C. Cartofii se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare apoi se scurg de apa si se curata de coaja. Se amesteca cu unt, sare si piper si se fac piure. Se adauga jumatate din cantitate de lapte peste cartofi, se amesteca bine si apoi se toarna restul de lapte. Se ia o forma pentru gratin si se unge cu unt, se toarna piure-ul de cartofi inauntru. Se fac cateva gropite in piure, se pune putin unt si in aceste gropite se sparge cate un ou. Se sareaza si se pipereaza apoi se scoate putin piure de cartofi peste albus, dar sa nu fie acoperit de tot. Se pune branza peste si se baga la cuptor 15 minute.
Reteta Oua in cuib a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDelicioasa, bineinteles! :)
Prajitura cu ricotta si caise
Comentarii