Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul plat
Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii iar peste ele se pun felii de oua semi-suprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintr-un castravecior in asa fel incat sa nu acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde.
Ouale cu sardele se servesc reci.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii