Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se ames
Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se amesteca cu Vegeta si apoi se toarna peste orez. Se pune oala in cuptorul fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade toata apa. Pe un platou rotund se aranjeaza orezul fiert, in forma de coroana, iar in mijloc se toarna un scrob preparat din sase oua. In jurul coroanei de orez se toarna sos de rosii amestecat cu unt, sare si piper.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii Placinta cu dovleac Galuste cu prune
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii