Se fierb ouala tari. Intre timp, se pregateste un sote din zbarciogi foarte bine spalati, preparat cu unt, bucatele de rosii, patrunjel verde tocat,
Se fierb ouala tari. Intre timp, se pregateste un sote din zbarciogi foarte bine spalati, preparat cu unt, bucatele de rosii, patrunjel verde tocat, sare, piper si se serveste cu oua fierte.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Placinta cu dovleac Zacusca de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn pranz de duminica in familie super delicios. Puteti umple puiul cu orice doriti, important este sa aveti un pui de calitate.
Pui umplut
Comentarii