Ouale Benedict sutn alegerea ideala pentrun un mic dejun consistent. Gasiti acaesta reteta cu oua pe culinar.ro, alaturi de alte retete pentru mic dejun.
Ouale Benedict sunt un mod deosebit de servi ouale. Mai intai se prepara un sos Hollandaise din 2 lingurite de suc de lamaie, amestecate cu 2 lingurite de otet din vin alb. Se adauga 3 galbenusuri si se bat cu un tel pana cand compozitia devine spumoasa. Se pune apoi vasul pe bain-marie si se bate compozitia pana se ingroasa. Se adauga 125 gr unt taiat cubulete, amestecand constant. Se asezoneaza si se da deoparte la cald. Intr-o cratita mare, se fierbe apa cu 2 linguri otet din vil alb. Se sparg 4 oua, unul cate unul. Se fierb cate 4 minute fiecare, apoi se scot cu o spumiera. Se prajesc si se ung cu unt 4 briose mici, taiate pe jumatate. Se acopera fiecare cu cate o felie de sunca, un ou si se pune cu lingura sos hollandaise.
Ouale Benedict se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii