Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verde
Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata. Se bat ouale intregi cu o lingurita de faina pusa in ploaie ca sa nu se faca cocoloase, se subtiaza cu apa rece sau cu o ceasca de lapte dulce, dupa care se prajeste in uleiul ramas. Omleta se intoarce cu atentie, ca sa nu se rupa, apoi se pune pe un platou si se acopera cu amestecul de carne, sarat si piperat dupa gust.
Omleta se ruleaza, si se taie felii groase si se serveste alaturi de cartofi prajiti. Langa ele se pun legume de sezon sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada de pui
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii