• taie ceapa verde rondele subtiri, rade mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari, spala galbiorii si lasa-i la scurs si bate ouale intr-un bol cu un praf de sare
• incalzeste Breville Panini Maker Large si pune untul pe plita sa se topeasca, apoi adauga ceapa si galbiorii. Pune un praf de sare si inchide capacul pentru 2 minute
• adauga ouale batute pe toata suprafata plitei si inchide din nou capacul pentru 1 minut
• cand omleta este gata, adauga deasupra mozzarella rasa si busuiocul proaspat tocat
• poti sa mai inchizi capacul pentru 30 de secunde sau sa servesti omleta imediat.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii