Luam ciupercilesi le taiem felii. Topim untintr-o craticioara si prajim ciupercile. La final punem sare si patrunjel tocat. Batem ouale cu sare. Praji
Luam ciupercilesi le taiem felii. Topim untintr-o craticioara si prajim ciupercile. La final punem sare si patrunjel tocat.
Batem ouale cu sare.
Prajim omleta in unt, pe ambele parti, punem ciupercile si pliem
Este o reteta simpla de realizat
Alte retete culinare
Salata verde cu oua
Oua umplute
Salata de oua cu telemea
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...
Plăcintă cu piept de pui şi legume
Comentarii