Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure
Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure. Ouale se prepara ochiuri fierte sau prajite. Pe un platou rotund se asaza orezul in forma de colac si in mijloc se pune spanacul, iar peste spanac se pun ochiurile.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Chiftele
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii