Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt. Puneti-le inapoi i
Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute.
Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt.
Puneti-le inapoi in apa in care au fiert. Adaugati orezul si smantana in care ati dizolvat sare, piper si boia.
Faceti o omleta din cele 3 oua.
Lasati-o la racit. Taiati-o in fasii sau cubulete si adaugati-le
in crema.
Serviti crema calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porc Dupa mai multe cautari de un sos pentru paste, in sfarsit am gasit ceea ce imi...
Sos napolitan la borcan
Comentarii