Cosulete cu ou este un aperitiv cu piept de pui ce se face foarte usor si rapid. Cosuletele din piept de pui este o modalitate ingenioasa de a servi aperitivul.
Pieptul de pui se taie felii subtiri, se bate cu ciocanul pentru snitele,
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
Se ung formele de briosa cu ulei si asezam pe margine cate o felie de piept de pui, avand grija sa punem si pe fundul formei.
Adaugam peste pui masline fara samburi
Spargem cu grija ouale peste masline,
Pe margine adaugam cascaval ras, sare si piper
Dam la cuptorul incalzit cca 15 min.
Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servi cosuletele cu piept de pui calde.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii