Chifle cu oua este delicioasa pentru micul dejun sau pentru o gustare.Va trebuie paine sau chifle, oua si sunca.
Chiflele cu oua sunt delicioase pentru un mic dejun de week-end sau pentru o gustare mai consistenta. Avem nevoie de o chifla si un ou de persoana, unt, ceva mezel si cascaval. Se scobeste chifla, se topeste untul, se unge chifla cu unt,atat pe interior cat si pe exterior, se umple cu mezel si cascaval, se sparge oul si se da la cuptor. Chiflele cu oua trebuie sa stea in cuptor circa 20 de minute. In functie de cat de tare va place sa fie copt oul.
Chifele se servesc calde cu salata de rosii si cu telemea. Reteta Chifle cu oua propusa de nico-vya Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDelicioasa, bineinteles! :)
Prajitura cu ricotta si caise
Comentarii