Checul aperitiv cu morcovi, dovlecel si sunca este o reteta culinara minunata, delicioasa, ce poate fi servita ca si aperitiv la orice petrecere.
Curata si spala morcovii si dovleceii, si da-i pe razatoare. Adauga sunca afumata taiata bucatele, ceapa tocata marunt si mararul tocat si el.
Mixeaza ouale impreuna cu uleiul, adauga faina amestecata cu praful de copt, sarea si piperul, dupa care adauga si cascavalul razuit.
Toarna continutul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si da-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Lasa checul aperitiv cu morcovi, dovlecel si sunca sa se raceasca putin dupa care poti sa-l servesti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii