Checul aperitiv ne scote mereu din incurcatura atunci cand avem vreu eveniment festiv de organizat. Checul aperitiv se prepara usor iar ingredientele pot fi adaptate.
Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, se adauga telemeaua data prin razuitoare, salamul si ardeiul taiat cubulete, apoi smantana , faina si maslinele, se amesteca usor.
Apoi intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, se aseaza jumatatile de ou fiert pe lungime si se adauga si restul de compozitie deasupra. Tava se da la cuptorul incalzit cam 20-30 min pana se rumeneste frumos. Se taie doar cand se raceste pentru a nu se sfarama!
Checul aperitiv se serveste rece.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii