Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si susan sunt ideale pentru intalnirile cu prietenii, pentru ca se face repede, repede, se consuma la fel de repede si sunt extrem de satioase.
Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras.
Separat faina se amesteca cu praful de copt. Amestecam apoi faina cu compozitia de iaurt si omogenizam.
Punem aluatul rezultat in forme de briose circa 3/4.
Separat taiem pe jumatate carnatii, apoi feliute subtiri.
Punem deasupra aluatului cateva bucatele de carnati si presaram susan. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si susan sunt ideale atat calde cat si reci. Le putem servi si cu ketchup.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii