Barcute delicioase este o reteta de oua umplute cu multe legume si un sos usor de maioneza. Sunt un aperitiv usor si vesel perfect pentru orice ocazie festiva.
Cureti ouale de coaja, le tai in doua, pe lungime si scoti cu grija galbenusurile, pentru a nu rupe albusurile.
Zdrobesti galbenusurile cu furculita si le amesteci cu maioneza, cascavalul ras, mustar si sare, dupa gust. Umpli albusurile cu aceasta compozitie, le garnisesti cu cubulete de ardei rosu si cu ceapa verde tocata marunt.
Tai feliile de sunca in triunghiuri, le infigi pe scobitori si le prinzi de oua, imitand niste barcute cu panze.
Un aperitiv vesel, dar si hranitor. Pofta buna!
Barcutele delicioase cu oua se servesc ca si aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii