Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat, o mancare usoara, de prImavara!
Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm.
Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde.
Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras, apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.
Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita, strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud. Le asezam una langa alta intr-o forma de chec, le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins, indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit. Se feliaza dupa ce s-au racit un pic. Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii