Se prepara volovanele, se pun apoi la copt, iar intre timp se prepara umplutura. Se curata legumele si se pun apoi la fiert. Separat, se prepara sosu
Se prepara volovanele, se pun apoi la copt, iar intre timp se prepara umplutura. Se curata legumele si se pun apoi la fiert. Separat, se prepara sosul, din untul pus la incalzit, se adauga faina, apoi se stinge cu lapte. Se adauga la urma smantana, legumele fierte si taiate cubulete mici, se potriveste la gust de sare si piper, dupa care se lasa sa mai dea intr-un clocot.
Se umplu apoi volovanele cu umplutura fierbinte. Alte aperitive:
Oua umplute Chiftele Piftie de curcan
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii