Tort de clatite cu spanac

Mi-au iesit 6 clatite. Am tocat rosiile, verdeata si ceapa Am pus la calit in ceaunul de la bunica ceapa in uleiul de masline si apoi am adaugat spana

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Tort de clatite cu spanac

Ingrediente

  • Pt. clatite: 2 oua
  • 200 g. faina
  • 3 linguri smantana
  • 200 ml apa minerala
  • faina cat cuprinde pt. a face un aluat mai grosut
  • Pt. umplutura de spanac:
  • 400 g. spanac
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 200 ml supa de legume
  • 250 g cascaval de oaie
  • putin ulei de masline
  • verdeata (patrunjel
  • marar)

Mod de preparare

Mi-au iesit 6 clatite.

Am tocat rosiile, verdeata si ceapa

Am pus la calit in ceaunul de la bunica ceapa in uleiul de masline si apoi am adaugat spanacul, supa de legume, rosiile si un praf sare si am lasat la fiert in jur de 15 minute

La sfarsit am stins focul si am adaugat verdeata. Dupa ce s-a racorit un pic am adaugat si cele 2 oua batute si cascavalul ras si 2 catei de usturoi taiati marunt.

Am captusit o tava cu diametru de 26 cm. cu hartie de copt si am asezat 2 clatite, deasupra o parte din compozitia cu spanac deasupra un pic de mozzarella

Si tot asa pana la ultimul strat format din 2 clatite peste care am pus 1 ou batut si cascaval ras si am dat la cuptor pana s-a aurit cascavalul


Pofta buna!

Reteta Tort de clatite cu spanac a fost propusa de keoke pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Sufleu cu spanac,

Chec de spanac,

Spanac la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia