Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga va
Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga varza peste si se soteaza 10-15 minute. Se potriveste de sare si piper, apoi se imparte pe jumatatile de chifle, prajite in prealabil.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeÎmi place mult sosul de soia, iar în combinație cu un sos de roșii dulceag rezultă un preparat tare gustos....
Ficatei de pui in sos de soia cu piure de cartofi
Comentarii