Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca antreu sau spre seară ca o mică gustare.
Brânza şi legumele se rad pe răzătoarea cu găuri mari se pun într-un vas şi se adaugă sare şi piper.
Ouăle se mixează până fac spumă, se adaugă uleiul treptat şi mixăm în continuare.
Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă în spuma de ouă apoi se adaugă o linguriţă rasă de turmeric şi se amestecă bine.
Turnăm amestecul de ouă peste legumele rase, amestecăm bine şi turnăm compoziţia obţinută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se nivelează amestecul din tavă şi se dă la cuptorul încins dinainte la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se lasă să se răcească apoi se taie în pătrate mai mari sau mai mici după dorinţă.
Poftă bună !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii