Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre ti
Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre timp, se prepara sosul. Se bate iaurtul, se adauga piper, zeama de la o lamaie si se amesteca bine.
Se spala si se scurge bine mararul. Se scurg castravetii de zeama pe care au lasat-o si se usuca bine intr-un servet absorbant. Rondelele de castraveti se amesteca apoi cu sosul preparat. Se presara cu marar si se introduc pentru 15 minute la frigider.
Alte retete de sos
Sos pentru spaghete
Sos pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSaturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.
Oua scotiene
Comentarii