Se spala bine legumele. Dovleceii se taie felii nu prea groase, la fel procedam si cu morcovii. Intr-o craticioara se fierbe apa cu putina sare si se
Se spala bine legumele.
Dovleceii se taie felii nu prea groase, la fel procedam si cu morcovii.
Intr-o craticioara se fierbe apa cu putina sare si se dau intr-un clocot legumele, maxim 2 minute.
Se scot cu o paleta si se lasa sa se scurga de apa.
Se asambleaza saltimbocca:
Se taie branza si prosciutto in fasii potrivite.
Pe o felie de dovlecel se pune una de morcov, prosciutto, branza si frunza de salvie.
Se fixeaza bine cu un betisor de bambus sau scobitoare.
Se aseaza pe o tava antiaderenta si se dau la cuptorul preincalzit la 180gradeC pentru 5-6 minute pana branza se topeste.
Se presara cu putina sare si piper si se servesc imediat.
Reteta Saltimbocca de dovlecei si morcovi a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii