O reteta tare buna
Cartofii se pun la fiert in coaja, se pune sare si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand sunt gata, se scurg de zeama, se pune apa rece, lasand cateva minute, se scurge apa si se curata. (de la apa rece se curata mai usor). Se taie cuburi cartofii si se pun intr-un castron inalt. Castravetii ii taiem tot cuburi, la fel si albusul de la oul fiert. Ceapa se taie solzisori, se freaca cu putina sare, se pune putin ulei de masline si otet si se lasa deoparte. Mazarea se scurge de apa si se adauga peste cartofii si castravetii taiati. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune si ceapa cu otetul si se amesteca. Se pregateste maioneza din galbenusul fiert cu cel crud, punem ulei treptat, sare si piper si putin mustar. Din maioneza formata, punem in salata de cartofi, o amestecam bine si se poate servi. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii