Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra. Prajim dovlec
Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra.
Prajim dovlecelul pe grill, fiecare dupa posibilitati, eu una am d'ala de aragaz, cu apa.
Intre timp, fierbem morcovul si cartoful, taiate cat mai marunt, ca sa fiarba repede.
Legumele fierte se piseaza, impreuna cu 1-2 linguri de maioneza (vegetala in cazul meu) si verzaciunile de tot felul.
Pe fiecare felie de dovlecel, plasam pireu de legume (o lingura buna), o bucata de tofu si o feliutza de ardei. Rulam, fixam cu scobitoare.
Pofta buna!
Reteta Rulouri de dovlecei a fost propusa de Gospodini pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Risotto cu dovlecel si creveti,
Barcute din zucchini, dovlecel umplut,
Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcPentru concursul "De la bucatar la justitiar" va prezint o mancare tare buna, pe care cred ca nici domnul Godina nu...
Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta
Comentarii