Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tav
Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza o tava (33x23 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 190 gradeC pentru 15 minute.
Se rastoarna aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa si se ruleaza usor.
Se lasa asa pana se raceste complet aluatul.
Se freaca crema de branza cu sare si piper.
Se adauga si cubuletele de ardei gras si se omogenizeaza si cu uleiul de masline.
Se desface cu grija alutul si se intinde umplutura.
Se ruleaza la loc cu grija.
Rulada se da la rece pana se taie si se serveste.
Reteta Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDelicioasa, bineinteles! :)
Prajitura cu ricotta si caise
Comentarii