Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie
Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie in doua, apoi se taie obisnuit de mare. Se amesteca legumele impreuna cu ouale si faina, putina sare si piper, se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei la foc potrivit. Se scot pe un platou pe servetele ca sa absoarba uleiul continut prin prajire.
Se pot servi ca aperitiv,cat si garnitura la friptura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii