Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n
Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).
Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.
Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.
Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.
Am lasat 5 minute si am pus varza.
Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.
Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.
Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.
Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.
Le-am pus la scurs cand au fost gata.
Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.
Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:
Pui cu sos iute si miere,
Porc cu alune si stafide,
Pui cu ananas
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Comentarii