Pachetele de primavara, specific chinezesc

Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pachetele de primavara, specific chinezesc

Ingrediente

  • Aluatul :
  • 1 ou
  • un varf de sare
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei
  • 300 g faina
  • Umplutura:
  • o varza mica alba
  • 5-6 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1-2 cepe mici
  • 3-4 felii sunca praga
  • piper
  • 1 lingura sos hoisin
  • 3-4 linguri sos soya

Mod de preparare

Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).

Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.

Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.

Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.

Am lasat 5 minute si am pus varza.

Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.

Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.

Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.

Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.

Le-am pus la scurs cand au fost gata.


Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.

Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro

Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:

Pui cu sos iute si miere,

Porc cu alune si stafide,

Pui cu ananas

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
1
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Lichior de cafea cu vanilie
2
Lichioruri

Lichior de cafea cu vanilie

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...

Lichior de cafea cu vanilie
Cozonaci Babani
3
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
4
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
5
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Parteneri
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Bucataras.RO

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

Această prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide