Humus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu• strecurati-l si puneti-l asa
• fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
• strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un castron incapator si mixati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender
• coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita
• adaugati gheata, curry verde, chimionul, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si mixati cu blender vertical Breville Hand Blender
• odata ce compozitia s-a facut pasta, adaugati gheata si dupa ce aceasta este semi-topita mixati pana s-a incorporat definitiv in preparat – gheata va face humusul sa fie mai pufos
• serviti cu lipie de casa.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii