Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii subtiri. Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei. Dupa ce s-au
Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii
subtiri.
Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei.
Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile si patrunjelul.
Se lasa totul sa fiarba 5-10 minute, se adauga ouale batute si se amesteca bine.
Se potriveste de sare si piper.
Se poate servi ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
Alte retete gasiti mai jos:
ardei umpluti
ardei umpluti reteta
ardei umpluti cu carne
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniSunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii