Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste. Se adauga iaurtul, untul,
Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste. Se adauga iaurtul, untul, oul batut, 1 lingurita si jumatate de curry si pesmetul. Se amesteca bine compozitia si se las ala frigider pana se intareste. Se formeaza apoi 12 bulete care se pun la prajit in ulei incins.
Se servesc fierbinti.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii