O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 l
O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 legaturi de marar si una de patrunjel.
Eu mai adaug si 3-4 cepe uscate tocate marunt si calite in ulei si ciuperci tocate marunt.
Amestec toate ingredientele cu 4 oua si putina vegeta si pun compozitia in tava de teflon tapetata cu hartie de copt.
Cand am timp bat albusurile separat. Deasupra pun un ou batut si amestecat cu o lingura de smantana.
Se taie patratele si se serveste cu rosii, castraveti sau muraturi.
Pofta buna!
Reteta Drob de post a fost propusa de Georgeta Violeta pe forum culinar.ro
Alte retete de drob gasiti aici:
Drob de dovlecei,
Drob de vinete,
Drob cu legume si soia pentru vegetarieni.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...
Plăcintă cu piept de pui şi legume
Comentarii