retete de vara
Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp.
Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine.
Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.
Prajim in baie de ulei incins bine, pe ambele parti.
Scoatem pe un servetel absorbant.
Servim cu mujdei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPrajitura cu iaurt si visine este delicioasa si economica! Am facut un calcul si nu costa mai mult de 25 roni.
Prajitura cu iaurt si visine
Comentarii