Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc la cuptor, în manta crocantă de pesmet şi parmezan. De încercat!
Se spală dovleceii şi se şterg.
Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.
Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.
Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade cu ventilatie pentru 20 de minute.
Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.
Poftă bună!
Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaSupa de rosii anti-raceala este o reteta de supa de vara cu multe legume. Supa de rosii este o supa usoara, potrivita pentru...
Supa de rosii anti-racealaO idee pentru micul dejun. Acest preparat nu ne tine mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi pe placul tuturor.
Sandwich cu guacamole si ou posatPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereretete pentru mese in familie Un aperitiv simplu si delicat!
Cuiburi din paste cu legume aromateIncearca aceasta reteta simpla si rapida de negresa cu prune. Un desert delicios, perfect pentru orice ocazie, care va cuceri...
Negresa cu prune. Reteta simpla, rapida si delicioasa
Comentarii