Spalam dovleceii apoi le taiem capetele. Ii fierbem intregi in apa cu sare. Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se s
Spalam dovleceii apoi le taiem capetele.
Ii fierbem intregi in apa cu sare.
Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se scurge bine.
Sfaramamm branza feta cu furculita.
Batem ouale intr-o salatiera. Adaugam branza si parmezanul rase. Saram si piperam.
Incorporam dovleceii in amestec
Turnam totul intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei de masline.
Punem la cuptor la 160 grade. Crusta trebuie sa fie bine rumenita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaO mancarica usoara, rapida si plina de arome...
Piept de pui in sos alb cu tarhon
Comentarii