Retete sanatoase cu fructe si legume.
Curatam ceapa verde si apoi o taiem cubulete mici. Taiem ciuperculete pe jumatate. Trecem printr-un jet de apa, mazarea, porumbul si fasolea rosie. Intr-un bol, punem cele 6 oua. Le batem bine cu o furculita sau cu un tel. Adaugam sare si piper dupa gust. Le amestecam bine. Adaugam laptele impreuna cu cascavalul ras si batem cu un tel. Intr-un bol punem toate legumele si le amestecam cu o lingura. Tapetam o tava de dimensiuni mai mici cu hartie de copt. Adaugam amestecul de legume si le intindem uniform pe toata suprafata tavii. Adaugam amestecul de oua peste legume. La final, trebuie sa mai presam putin cascaval rasa deasupra amestecului de oua. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de 40-45 de minute. Preparatul trebuie sa fie frumos rumenit, la suprafata. Pentru cuburi perfecte, trebuie sa asteptam ca preparatul nostru sa ajunga la temperatura camerei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii