Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubul
Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubulete. Se rumenesc vinetele in uleiul incins, apoi se adauga rosiile, amestecul de ierburi si se amesteca bine. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga tofu. Se intinde amestecul pe feliile de paine si se introduc in cuptor, unse se lasa aproximativ 5 minute.
Se servesc ca si aperitiv. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute Chiftele
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii