Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor. Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum
Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor.
Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum le curatam ca sa nu lasam resturi.
Facem maioneza.
Intr-un mixer adaugam toate ingredientele si le mixam bine pana devin ca o pasta.
Se serveste cu paine prajita
Alte retete
Vinete coapte
Vinete cu ardei
Zacusca vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSaturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.
Oua scotiene
Comentarii