O reteta usoara si rapida
Se ung foile de placinta cu ulei de susan, apoi se asaza in straturi 6 foi una peste alta si se taie foile in patratele de circa 10 cm. Se pun foile in forma de briose unsa si se modeleaza sub forma unor cosulete.
Se dau la cuptor 5-8 minute pana ce devin rumene.
Se fierb oualele de prepelita si se lasa la racit si se curata de coaja.
Se trag la tigaie in putin ulei de masline legumele asezonate cu sare, piper si pudra de usturoi.
Cand sunt gata legumele, se adauga cascavalul ras si se amesteca.
Se umplu cosuletele cu amestecul de legume si se orneaza cu jumatati de oua de prepelita, rosii cherry si masline.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii