Da, cunoastem cu totii combinatia dintre ardei gras si crema de branza ca fiind una delicioasa, dar aceasta reteta are ceva in plus.
Se taie 5-6 ardei in jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si se umplu cu crema de branza( eu am folosit o parte sarata si o parte telemea).
Intr-o farfurie se bat 3-4 oua. In alta punem pesmet. Ardeii umpluti se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet. Operatia se repeta de mai multe ori.
Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de ardei una cate una pana se rumenesc.
Reteta Corabioare de ardei gras cu branza a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniBun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.
Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot
Comentarii