Chiftelute indiene cu ceapa sunt foarte usor de preparat dar sunt delicioase. Este o reteta culinara potrivita pentru vara.
Ceapa se da pe razatoare sau prin robot, apoi adaugam ceapa verde si usturoiul, care se vor taia marunt.
Se adauga restul ingredientelor si se vor forma chiftelute care se vor praji in tigaia preincalzita. Dupa ce se rumenesc pe o parte se prajesc si pe cealalta. Se pot praji si la cuptor.
Chiftelutele indiene cu ceapa se servesc si calzi si reci ca aperitive.
Sursa acestei retete este blogul mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii