Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul. Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putin
Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul.
Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper alb.
Turnati amestecul de unt si cu sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti.
Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridichi si serviti ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.
Pofta buna!
Reteta Cuiburi de castraveti cu unt de sardele a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu castraveti gasiti aici:
Castraveti murati umpluti,
Castraveti in saramura
Friptura de porc cu sos de castraveti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Comentarii