Se prajesc cartofii curatati si taiati cuburi, in putin unt. Se adauga ceapa maruntita, telina rasa, semintele de chimion si se mai lasa 2 minute pe
Se prajesc cartofii curatati si taiati cuburi, in putin unt. Se adauga ceapa maruntita, telina rasa, semintele de chimion si se mai lasa 2 minute pe foc. Se raceste apoi, se adauga alunele macinate siouale batute. Se amesteca bine apoi se pune pesmetul si coriandrul. Se imparte compozitia in opt parti, de forma unor burgeri, care se prajesc apoi la foc mic.
Se servesc cu salata verde.
Alte aperitive:
Placinta de dovleac Chiftele Piftie de curcan
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii