Budinca de dovlecei este o reteta aperitiv delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: dovlecei, branza de vaci, oua.
Budinca de dovlecei se prepara astfel: curatma dovlecii si ii dam prin razatoare, punem peste ei branza, orezul spalat, faina, verdeata si smantana. Amestecam, batem si ouala, tocam verdeata si le punem peste dovlecei. Punem si ulei, dam gust cu sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam compozitia. Din loc in loc infingem cateo rosie. Presaram pesmetul si punem tava in aragaz pentru 45 de minute.
Alte retete cu dovlecei recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii